Ga naar de inhoud

Activiteiten

Binnen Nieuw Wede is het gebruikelijk om op maandagmorgen om 10.30 uur samen te komen. Tijdens deze wekelijkse bijeenkomst drinken we koffie, bespreken we lopende zaken en plannen we eventueel vergaderingen of themabijeenkomsten.

Op donderdag en zondag staat om 10.30 uur de koffie klaar en zaterdag is er om 17.00 uur Happy Hour. Eens per 14 dagen is er, voor wie wil, een gezamenlijke maaltijd.

Voor zover mogelijk nemen alle bewoners taken op zich. Dat kan zijn een functie in het bestuur van de bewonersvereniging of van de vereniging van eigenaren, lid van de kennismakingsgroep of van de huurderscommissie. Maar evengoed actief zijn binnen de klussengroep, koffie zetten, eten koken, schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren en tuinwerkzaamheden verrichten.

Ook organiseren bewoners op eigen initiatief activiteiten, zoals een lunch met de feestdagen, pakjesavond met sinterklaas, een spullenmarkt, een pubquiz, massageworkshops, een percussieworkshop, BBQ of iets anders.

Verder hebben we een koor waarin mensen van binnen en buiten Nieuw Wede meezingen en doen we mee met Struinen in de Tuinen en Gluren bij de Buren.